top of page

Masterclass Zorgeloos Eten o.b.v. jouw Eetstijl

Voor iedereen die geen strijd meer wil voeren met eten

Voor wie?

Voor iedereen die al van alles probeerde en die het beu is om een strijd te voeren met eten en het getal op de weegschaal.

Wat kan je verwachten?

In dit webinar krijg je inzicht in de 4 fouten die we maken waardoor eten een strijd blijft, waardoor we ons blijvend zorgen maken over de weegschaal en ons onzeker voelen in ons lichaam. Je krijgt meteen ook 4 tips om hier verandering in te brengen.

Een van de belangrijke factoren, die vaak over het hoofd wordt gezien, is dat we elk onze eigen persoonlijke eetstijl hebben. Dat betekent dat ons eetgedrag gelijkaardig kan zijn, maar dat de drijfveren en de oorsprong totaal kan verschillen. Jouw eetstijl is niet noodzakelijk dezelfde als die van jouw vriend(in), collega, zus of broer. En laat het nu net die eetstijl zijn die bepaalt welke aanpak jij nodig hebt om tot een langdurig, evenwichtig eetpatroon te komen. Niet andersom. 

In deze masterclass kom je te weten wat jouw persoonlijke eetstijl is en wat jij nodig hebt om rust te krijgen rond eten, zorgelozer eten, een gezond gewicht te bereiken en goed in je vel te zitten.

Praktisch

Deze masterclass gaat online door op 23 oktober 2023 om 19u30. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen en het zal in totaal ongeveer 2 uur duren. Er zal ook een replay beschikbaar zijn voor degenen die niet live aanwezig kunnen zijn.

Kostprijs

De prijs voor deze masterclass bedraagt 10 euro.

Bij de aankoop van een traject wordt dit bedrag in mindering gebracht waardoor de masterclass gratis wordt.

bottom of page