top of page

Online Trajecten

Wil je stapsgewijs en op een onderbouwde manier werken aan een stevige fundering voor gezond eetgedrag, gecombineerd met persoonlijke opvolging? Of vind je de drempel te hoog om 1-op-1 begeleiding te volgen en wil je toch intensief, op eigen tempo, aan de slag en gezonde eetgewoonten ontwikkelen die blijvend zijn? Dan is een online traject 100% geschikt voor jou.

Hieronder vind je een overzicht.

Diëtiste Lieselot Wouters

Effortless Bites

Online, persoonlijk begeleidingstraject

Effortless Bites Online Traject

Effortless Bites is een hybride begeleidingstraject waarin je stap voor stap werkt naar gezonde eetgewoonten die je op lange termijn kan behouden. Het traject is afgestemd op jouw persoonlijke eetstijl, wat de kans op langetermijnverandering substantieel vergroot.

Download gratis mijn Flexibel Koken Gids

Door op 'Ga naar gratis download' te klikken, geef je toestemming om op de hoogte gehouden te worden van nieuwigheden van Gezondheidspraktijk Jij. Geen zorgen, dat gebeurt niet zo vaak en uiteraard kan je steeds vragen om je gegevens te schrappen.

Flexibe Koken Gids

Houd de website in de gaten of laat hieronder je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe trajecten, infosessies en webinars.

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page