top of page

Effortless Bites

Wil jij een gezond eetpatroon ontwikkelen dat 100% bij jou past en dat je je leven lang kan volhouden, niet telkens terug in oude gewoonten vervallen,  kunnen genieten van eten zonder je schuldig te voelen, je goed voelen in je lichaam en zelfzeker worden? 

 

Dan heb ik voor jou exact wat jij nodig hebt. Ik stel je hier mijn Effortless Bites begeleidingstraject, dat ik vanuit mijn praktijkervaring ontwikkelde, voor.

Effortless Bites Online Traject

Effortless Bites Traject (EBT): Zorgeloos eten op basis van jouw eetstijl

Van een strijd voeren met eten, je zorgen maken over het getal op de weegschaal en je onzeker voelen over je lichaam naar rust rond eten, een gezond gewicht en goed in je vel zitten. Door middel van een aanpak die afgestemd is op jouw persoonlijke eetstijl.

Je probeerde waarschijnlijk al veel, maar zonder dat het je al echt vooruit hielp! Je bent de weg kwijt en je weet niet meer wat je moet doen om gezond te zijn?

Je gaat van het ene dieet naar het andere, maar valt steeds terug in oude gewoonten.

Je hebt misschien last van eetbuien, overeten of emotie-eten, je hebt cravings, drang naar eten of bent constant bezig met eten in je hoofd, ervaart stress rond eten, kan geen nee zeggen, hebt het gevoel geen controle te hebben over je eetgewoonten of weet simpelweg niet hoe je een gezond en evenwichtig eetpatroon kan bereiken. 

 

Je wil hier vanaf en je wil vooral duidelijke, praktische tips rekening houdend met jouw persoonlijke eetuitdagingen om dit voor eens en voor altijd aan te pakken.

​Is dit herkenbaar voor jou?

😔 Je voert al jaren een strijd met eten zonder resultaat

😔 Je probeerde al verschillende diëten, maar kan het niet volhouden

😔 Je bent niet tevreden met je gewicht

😔 Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen

😔 Je hebt het gevoel dat je constant bezig bent met eten

😔 Je hebt last van eetbuien

😔 Je vindt het moeilijk om te genieten van iets lekkers zonder het hele pak leeg te eten

😔 Je voelt je schuldig als je iets ongezond eet

😔 Je hebt het idee verslaafd te zijn aan suiker

😔 Je hebt de neiging om stiekem te snoepen

😔 Je snackt de hele dag door of je hebt vaak eten in je mond nog voor je het beseft

😔 Je wordt heel ongelukkig van de weegschaal

😔 Je beleeft helemaal geen plezier aan sporten of ziet het als een verplichting om gewicht te verliezen

😔 Je maakt je zorgen over wat anderen over jou en je lichaam denken

😔 Je verstopt je lichaam of stelt dingen uit tot je gewicht verloren bent

😔 Je bent ongelukkig in je lichaam en zou misschien het liefst nog willen afvallen

😔 Je weet wel wat gezonde voeding inhoudt, maar slaagt er niet in het toe te passen

😔 Je weet niet meer waar je de juiste info kan vinden, die jou eindelijk kan helpen

Het ligt niet aan jou.

Heel veel mensen worstelen hiermee, en geraken in een vicieuze cirkel waar ze nog moeilijk uit geraken. Dat heeft te maken met het feit dat de meeste oplossingen focussen op de symptomen i.p.v. op de oorzaken en maar weinig rekening houden met welke eetstijl jij door de jaren heen ontwikkelde. Jij weet best wat je beter meer of minder eet om je doel te bereiken. Het is pas vanaf dat je ook hetgeen je eetgedrag veroorzaakt aanpakt dat je die vicieuze cirkel kan doorbreken en op lange termijn een gezond en stabiel eetpatroon kan ontwikkelen dat je je leven lang volhoudt.

Wil je …? 

🤩 tevreden zijn als je in de spiegel kijkt

🤩 je mooi voelen

🤩 je zelfzeker voelen

🤩 geen zorgen meer over de weegschaal

🤩 stoppen met jojoën

🤩 geen eetbuien meer

🤩 een gezond gewicht bereiken

🤩 minder snoepen tussendoor

🤩 eten zonder schuldgevoel

🤩 niet meer diëten

🤩 zonder problemen snoep, koeken en chips in huis hebben, zonder dat je die meteen wil opeten

🤩 geen honger meer lijden

🤩 kunnen stoppen met eten wanneer je genoeg hebt

🤩 niet constant bezig te zijn met eten in je hoofd

🤩 geen drang meer naar eten zodra je ‘s avonds in de zetel ploft

🤩 weten hoe je juist gezonde maaltijden samenstelt

🤩 komaf maken met hardnekkige gewoonten die zich gedurende jaren hebben ontwikkeld

🤩 met plezier bewegen

🤩 goed zorgen voor je lichaam, weten wat je het moet geven om gezond te zijn

🤩 je fit en energiek voelen

En ben je op zoek naar…?

✅ Een traject dat afgestemd is op jouw persoonlijke eetstijl

✅ Een leidraad waarmee je stap voor stap werkt aan gezonde eetgewoonten

✅ Een methode die wetenschappelijk onderbouwd is

✅ Inzicht in jouw eetgedrag en jouw brein en praktische tips over hoe je hier best mee omgaat

✅ Duidelijke en concrete tips en tools om komaf te maken met ongezond eetgedrag 

✅ Tips en tools om de juiste mindset te ontwikkelen rond eten

✅ Concrete tools om oude, ongezonde gewoonten te stoppen

✅ Motivatie om te kunnen volhouden 

✅ Individuele opvolging door een ervaren expert

✅ Iemand die je steunt en begeleid in je persoonlijk traject

✅ Steun en begrip van mensen die dezelfde moeilijkheden tegenkomen

Wat houdt Effortless Bites dan juist in?
Dit krijg je als je kiest voor Effortless Bites

Modulair Traject Voedingsgewoonten

Modulair begeleidingstraject

Er zijn 5 modules die een bepaald topic behandelen. Jij kiest welke je hiervan volgt. Afhankelijk van jouw persoonlijke eetstijl wordt een combinatie van modules voorgesteld. Je krijgt toegang tot het Effortless Bites platform waar je je persoonlijk traject op je eigen tempo doorloopt aan de hand van video's, reflectie oefeningen en opdrachten.

Individuele Opvolding Traject Voedingsgewoonten

Individuele opvolging

Om ervoor te zorgen dat je blijvend vooruitgang maakt en niet in oude gewoonten vervalt, word je ook individueel opgevolgd. Het is aangetoond dat een hybride model als dit leidt tot betere resultaten. In een persoonlijk gesprek dat elke maand plaatsvindt krijg je persoonlijke tips, een goeie portie motivatie en kan je vragen stellen.

Community en Groepssessies Traject Voedingsgewoonten

Community & Groepssessies

Je staat er niet alleen voor. Op het Effortless Bites platform word je ondersteund door een community van mensen die worstelen met dezelfde problemen. In de maandelijkse groepssessies delen we onze grote en kleine successen, onze ervaringen en moeilijkheden. Zo leren we van elkaar en kunnen we elkaar helpen en inspireren

De methode die gehanteerd wordt in Effortless Bites is opgebouwd rond 3 belangrijke pijlers

Pijlers Voedingsgewoonten

MINDSET

Om gedrag te veranderen is de juiste mindset cruciaal. Mindset gaat over je overtuigingen rond wat mogelijk is, wat jij daarin kan doen en wat je kan verwachten van je omgeving en van de wereld. Het gaat verder dan enkel je mindset rond eten en eetgedrag. Ook je overtuigingen over jezelf, het proces en je leven moeten juist zitten om te kunnen veranderen op lange termijn. Hier werken we aan doorheen de verschillende modules.

GEWOONTEN

Hoe je leven eruit ziet, is eigenlijk de optelsom van je gewoonten, hetgeen je dagdagelijks doet. Hoe in vorm en fit je bent, hoe gelukkig en succesvol je bent, is allemaal het gevolg van je gewoonten. Wat je herhaaldelijk doet, vormt uiteindelijk de persoon die je bent, de dingen waarin je gelooft en je persoonlijkheid. Elke stap die je in dit traject zet wordt ondersteund met bewezen veranderingstechnieken.

FOOD WISDOM

Voeding heeft een invloed op ons fysiek en mentaal welzijn. Inzicht hierin is essentieel om de juiste keuzes te kunnen maken. Ook vaardigheden om met de praktische uitdagingen in het dagelijks leven (zoals drukte, kinderen, verschillende voorkeuren binnen het gezin, onderweg zijn, …) om te gaan zijn bepalend in je voedingskeuzes. Dit leer je allemaal van naaldje tot draadje en zet je om in de praktijk in de Food Wisdom module.

Wat houden de modules binnen
Effortless Bites in?

Gratis Test Persoonlijke Eetstijl

Het platform bevat een schat aan informatie en tools, gestructureerd in modules. Adhv deze Gratis Test waarin je je persoonlijke eetstijl ontdekt, krijg je een aanbeveling van modules die jij best doorloopt om tot een duurzaam evenwicht te komen in je eetgewoonten.

Opbouw traject stap voor stap voedingsgewoonten opbouwen

Elke module bevat een set aan video's, die je op eigen tempo kan bekijken. Deze geven jou inzicht en kennis. Je krijgt alle info die ik ook deel met cliënten die ik 1-op-1 begeleid buiten het platform, maar dan heel mooi in modules opgebouwd.

Tools Tips Oefeningen Voedingsgewoonten

Bij elke video horen een of meerdere downloadbare fiches met oefeningen en opdrachten waarmee je aan de slag gaat. Elke module bevat allerlei tools die jou helpen om theorie en inzichten in de praktijk om te zetten.

01

De Basis

In deze module krijg je inzicht in jouw eetgedrag: wat maakt dat ik eet? Waarom eet ik wanneer ik geen honger heb? Waar komen eventuele eetbuien vandaan? Wat zijn mijn triggers en hoe ga ik om met die verschillende triggers? Wanneer zeg ik “ja”, wanneer zeg ik “nee”? Je leert je lichamelijke behoeften herkennen en hoe je daar best op reageert. Je ontwikkelt een andere mindset tegenover eten waardoor je eetgedrag vanzelf verandert en eetbuien afnemen.  Na het volgen van deze module ervaar je meer rust rond eten, je hebt niet meer het gevoel dat je er een strijd mee moet voeren. Je kan de controle loslaten zonder dat je het gevoel hebt dat je niet te vertrouwen bent in de buurt van eten. Je kan lekkere dingen in huis hebben zonder dat het meteen op moet. Je bent in staat zijn om te stoppen met eten als je genoeg hebt, om niet het hele pak leeg te eten, om “nee” te zeggen en om je bord niet steeds leeg te eten als je voldaan bent. En natuurlijk kan je weer genieten van wat je eet.

02

Emotie-eten en Stress-eten

In deze module maak je komaf met emotie eten en stress eten. Je leert emotie-eten en stress-eten beter begrijpen. Je krijgt inzicht in de factoren die emotie-eetgedrag uitlokken en in stand houden. Je leert in vier stappen op een andere, meer effectieve manier omgaan met lastige emoties zodat je daar niet langer eten voor hoeft te gebruiken. Ook snackgedrag in de avonduren wordt aangepakt en je krijgt concrete tools om te gebruiken wanneer je drang naar eten voelt opkomen. Naast het leren omgaan met lastige emoties, leer je ook om ze te voorkomen. Je niet elke situatie of gebeurtenis onder controle krijgen, maar door anders te leren kijken naar jezelf, anderen en de wereld, voel je jezelf sterker, veerkrachtiger en in het algemeen gelukkiger. Na het volgen van deze module gebruik je niet langer eten wanneer je je gestresseerd, verdrietig of gefrustreerd voelt. Je gebruikt effectievere manieren om met emoties om te gaan. Je voelt je in het algemeen beter, zelfzekerder en ervaart meer rust en tevredenheid in je leven.

03

Lichaamsacceptatie

In deze module ga je aan de slag met negatieve gedachten over je lichaam. Ook al is dat niet het doel, een grotere lichaamstevredenheid kan leiden tot gewichtsverlies. Je krijgt inzicht in de factoren die jouw lichaamsbeeld beïnvloeden en hoe je die zelf kan veranderen of beïnvloeden. Aan de hand van 7 thema’s werk je naar meer lichaamsrespect en lichaamsacceptatie. Je krijgt tools die je kan inzetten in je dagelijks leven om je in het algemeen beter in je vel te voelen. Na het volgen van deze module voel je je goed in je lichaam, je hebt er respect voor en gebruikt voeding om er zorg voor te dragen. Beelden op sociale media, op TV of in het straatbeeld doen je niet langer slecht voelen, je vergelijkt je lichaam niet langer met dat van anderen. Je ziet je eigenwaarde en ben trots op wie je bent. Je lichaam is niet langer een bron van frustratie, het belemmert je niet langer in de dingen die je graag doet of wil gaan doen.

04

Food Wisdom

Als je het bos door de bomen niet meer ziet, dan is dit de module die hier verandering in zal brengen. Voeding heeft een belangrijke invloed op zowel je lichamelijke als je mentale gezondheid. Je leert alle ins en outs van voeding, hoe je voeding kan gebruiken om je lichaam fit en energiek te houden en in hoeverre beweging belangrijk is. Je leert over eiwitten, koolhydraten, vetten en micronutriënten en hoeveel je daarvan nodig hebt. Stap voor stap werk je naar een gezond voedingspatroon met volwaardige maaltijden. Je leert zelf verpakkingen en voedingsetiketten interpreteren. Je krijgt tools om op een gemakkelijke, snelle manier voedzame maaltijden te bereiden. Je gaat op zoek naar een manier van bewegen die bij jou past en blijft volhouden. Ook belemmeringen en mindset rond voeding en sport worden aangepakt met het oog op duurzame veranderingen. Na het volgen van deze module ben je in staat om zelf volwaardige en voedzame maaltijden samen te stellen en voedingsproducten te beoordelen. Je maakt gezonde keuzes zonder dat het een obsessie wordt of zonder dat je er veel tijd en energie moet in steken. Je bent in staat om dingen die minder voedzaam zijn een gezonde plaats te geven binnen je voedingspatroon. Beweging wordt een vast onderdeel van je leven waar je plezier aan kan beleven.

05

Gezonde Gewoonten

Tussen weten en doen is er een groot verschil. In deze module krijg je inzicht in hoe gewoonten tot stand komen en waarom het zo moeilijk is om te veranderen. Hoe ga je dingen die je echt wil nu ook effectief doen? En hoe installeren we gewoonten die blijvend zijn? Je leert veranderen vanuit een andere mindset i.p.v. op wilskracht. De excuses die je voorheen deden afhaken, leer je je niet te laten beïnvloeden. De tools die je aangereikt krijgt, helpen jou om eindelijk de stappen te zetten die je al lang wilde zetten en door die innerlijke weerstand te breken en je motivatie gaande te houden. Na deze module zal je veel gemakkelijker nieuwe gewoonten installeren door een andere mindset. Je weet goed wat je wil en onderneemt actie voor de dingen die jij belangrijk vindt. Je geeft niet meer op en bent in staat om door te zetten, ook al merk je niet meteen resultaat van je inspanningen. Je motivatie en focus nemen toe en jarenlange, slechte gewoontes nemen af.

Hoe verloopt het praktisch?
Het Effortless Bites begeleidingstraject is een hybride model: je kan starten wanneer je wil en doorloopt het op eigen tempo. Dit wordt gecombineerd met persoonlijke opvolging en groepssessies, helemaal afgestemd op jou en jouw situatie.

Website afbeeldingen.png

Dat klinkt wel heel goed, maar is dat niet te mooi om waar te zijn?
Lees hier wat anderen ervan vinden

"Eindelijk een uitleg waar je iets mee bent en eindelijk het gevoel begrepen te worden."
"De info over voeding is super interessant, praktisch en overzichtelijk weergegeven. Geeft zoveel zin om er mee aan de slag te gaan zonder de druk van een dieet."
"Ik vind het erg geruststellend dat ik mijn voedingspatroon op een andere manier kan bekijken. Er viel net al een grote druk van mijn schouders. Ik vertrouw op mijn lichaam en mezelf! Je gebruikt echt de juiste woorden om mij te motiveren!"
"Zoveel bruikbare info, concrete tips en opdrachten om mee aan de slag te gaan."
"De opdrachten geven zoveel meerwaarde. Ik vind de combinatie van info en zelf werken zeer verfrissend. Het geeft mij het gevoel dat ik mee kan denken en niet zomaar een plan moet volgen. Tof hoe je mijn vragen ter harte neemt!"

Effortless Bites is WEL voor jou als je

👍🏼 het helemaal gehad hebt met het diëten

👍🏼 besloten hebt dat je het niet meer op deze manier wil

👍🏼 bereid bent het anders aan te pakken dan je altijd gewoon was tot hiertoe

👍🏼 iets zoekt dat afgestemd is op jouw persoonlijke eetstijl

👍🏼 op zoekt bent naar no-nonsense, maar gewoon serieus werken aan gezonde eetgewoonten.

👍🏼 beseft dat er meer nodig is dan enkel weten wat en hoeveel je best eet. Je wil het grotere plaatje aanpakken. 

Effortless Bites is NIET voor jou als je

👎🏼 op zoek bent naar snelle oplossingen die enkel werken op korte termijn

👎🏼 gefocust bent op gewichtsverlies op korte termijn

👎🏼 een voedingsschema zoekt dat je kan volgen

👎🏼 niet bereid bent van er een prioriteit van te maken

👎🏼 niet bereid bent serieus te werken aan jezelf en je gewoonten

Diëtiste Lieselot Wouters

Over jouw coach

Lieselot Wouters

Ik ben diëtist en gedrags- en mindsetspecialist en hielp al honderden mensen naar een gezond en evenwichtig eetpatroon, een betere mindset, meer zelfvertrouwen en meer rust rond eten.

 

Na mijn opleiding tot diëtist volgde ik een therapie-opleiding (Acceptance & Commitment Therapy). Daarnaast school ik me elk jaar bij rond eetstoornissen, verslaving, emotieregulatie, gedrag en mindset en volg ik uiteraard de laatste ontwikkelingen rond voeding nauw op. 

 

Ik hecht veel belang aan de praktische bruikbaarheid van wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Het is mijn job om al mijn kennis en expertise naar jou te vertalen in concrete, bruikbare stappen, tips en tricks. Je kan weten wat je wel of niet moet doen om je doel te bereiken, maar uiteindelijk komt het erop neer te weten hoe je het moet doen.​

Wat is mijn investering?
Jouw eetstijl bepaalt welke aanpak jij nodig hebt.
Als jij een externe eetstijl hebt dan is het Traject Externe Eetstijl perfect afgestemd op jou. Heb je een lijngerichte eetstijl dan volg je best het
Traject Lijngerichte Eetstijl. Als je een emotionele eetstijl hebt dan is het Traject Emotionele Eetstijl hetgeen jij nodig hebt. Heb jij een combinatie van verschillende eetstijlen, dan is het Traject All-in voor jou de beste optie.

Hier vind je meer informatie over de verschillende eetstijlen.

Voor deze trajecten is een terugbetaling van de mutualiteit voorzien.

Weet je nog niet welke eetstijl jij hebt?
Klik dan hieronder op de blauwe knop en doe de test.

Externe Eetstijl

Toegang tot het Effortless Bites platform
Module 1: De Basis
Module 5: Gezonde Gewoonten

Individuele opvolging
Kennismakingsgesprek
Elke maand een persoonlijke opvolgsessie

Extra
Maandelijkse groepssessies
Toegang tot de community

Meer info Externe Eetstijl
_______​

 
€ 49
/maand
met een minimum van 6 maanden

Lijngerichte Eetstijl

Toegang tot het Effortless Bites platform
Module 1: De Basis
Module 3: Lichaamsacceptatie
Module 4: Food Wisdom
Individuele opvolging
Kennismakingsgesprek
Elke maand een persoonlijke opvolgsessie

Extra
Maandelijkse groepssessies
Toegang tot de community

Meer info Lijngerichte Eetstijl
_______​

 
€ 59
/maand
met een minimum van 9 maanden

Emotionele Eetstijl

Toegang tot het Effortless Bites platform
Module 1: De Basis
Module 2: Emo-eten & Stress-eten
Module 5: Gezonde GewoontenIndividuele opvolging
Kennismakingsgesprek
Elke maand een persoonlijke opvolgsessie

Extra
Maandelijkse groepssessies
Toegang tot de community

Meer info Emotionele Eetstijl
_______​

 
€ 69
/maand
met een minimum van 9 maanden

All-in

Toegang tot het Effortless Bites platform
Module 1: De Basis
Module 2: Emo-eten & Stress-eten

Module 3: Lichaamsacceptatie
Module 4: Food Wisdom
Module 5: Gezonde Gewoonten

Individuele opvolging
Kennismakingsgesprek
Elke maand een persoonlijke opvolgsessie

Extra
Maandelijkse groepssessies
Toegang tot de community

Meer info alle Eetstijlen
_______​

 
€ 79
/maand
met een minimum van 12 maanden

Goed nieuws, je krijgt een deel terugbetaald

Ben je bij CM aangesloten, dan krijg je sowieso jaarlijks 40 euro terugbetaald. 

Voor andere mutualiteiten is het afhankelijk van de regio waar je woont. Neem contact op met je mutualiteit om zeker te zijn van een terugbetaling.

Mutualiteiten

Hoe verloopt het praktisch?
Het Effortless Bites belegeidingstraject is een hybride model: je kan starten wanneer je wil en doorloopt het op eigen tempo. Dit wordt gecombineerd met persoonlijke opvolging en groepssessies, helemaal afgestemd op jou en jouw situatie.

Website afbeeldingen.png

Wat maakt Effortless Bites uniek?

Er bestaan veel online trajecten om voedingsgewoonten te veranderen. Toch is dit traject uniek in zijn soort. 

🏅 het is gebaseerd op uitgebreide praktijkervaring met een verscheidenheid aan mensen die worstelen met eten. Ik begeleidde al honderden mensen succesvol naar een gezond en evenwichtig eetpatroon, een betere mindset, meer zelfvertrouwen en meer rust rond eten.

🏅 het gaat niet uit van één enkel framework (zoals bvb. enkel “Intuïtief Eten”), maar een combinatie van verschillende frameworks waarvan de effectiviteit bewezen werd. 

🏅 het vervat uitgebreide kennis en expertise in gewoontevorming, hersenwerking en mindset, wat essentieel is in het bijzonder bij mensen die al jarenlang worstelen of met een bepaalde verslavingsgevoeligheid. Hardnekkige gewoonten krijg je niet zomaar weg. Waar vaak beweerd wordt dat er gewerkt wordt op mindset, blijkt vaak beperkt tot een aantal motivational quotes. 

🏅 alles wat je zal leren is wetenschappelijk onderbouwd en werd omgezet in praktisch bruikbare tips en adviezen.

🏅 je kan starten wanneer je wil en aan je eigen tempo het traject vervolgen. Dat op zich is niet zo uniek, maar wel de combinatie met persoonlijke opvolging én de steun van een community. Die combinatie vergroot de slaagkans

🏅 het is actiegericht. Je verzamelt kennis en inzichten, maar het belandt niet op de zoveelste stapel van “dat was interessant” om er dan niets meer mee te doen. Informatie is er genoeg, maar het is vooral door actie te ondernemen dat er iets kan veranderen. Je krijgt alles om theorie en inzichten om te zetten in de praktijk. 

🏅 je wordt opgevolgd en krijgt in persoonlijke opvolgingsgesprekken feedback en persoonlijke tips en tricks. Je kan ook steeds terecht bij mij met vragen of als je vastloopt.

🏅 het wordt individueel afgestemd o.b.v. een persoonlijk assessment. Niet één en hetzelfde traject voor iedereen, maar modulair samengesteld afhankelijk van jouw persoonlijke eetstijl.

Wat zeggen anderen over het traject?

"Bij mij heb je echt een wereld van verschil gemaakt. Ik wil nooit meer diëten. Sinds ik alle regels heb losgelaten, ben ik gezonder gaan leven. Ik ben plots xx kg kwijt en veel centimeters. Ik voel me vooral gezonder en accepteer mijn lichaam. Ik heb best wel een mooi lijf. Al die jaren rond gelopen met een slecht gevoel. Dat was nergens voor nodig. Dankjewel!"
"Ik vind uw traject echt fantastisch! Zo allesomvattend, een aanrader voor iedereen!! Het zou een wereld van verschil maken mocht iedereen die volgen."
"Het traject is voor mij ver boven verwachtingen. Ik ga nu veel beter en gecontroleerder om met mijn eetbuien. Het is echt zijn geld waard."
"Lieselot, je hebt passie voor jouw job en dat breng je ook duidelijk over. Je gunt anderen het geluk dat je zelf voelt.Ik wil dat je weet dat je ook een deel bent van mijn persoonlijk groeiproces dat zeker en vast in de positieve zin is geëvolueerd! Stilaan leer ik mezelf graag zien. Ook al is het in babystapjes, maar hey dit zijn ook stapjes. We zijn er nog lang niet, maar we komen er wel! Dus bedankt voor de steun en de motivatie elke keer opnieuw."

"Het is toch best wel een investering ..."

Dat klopt, alleen is dit er wel een die zich dubbel en dik terug betaalt, zowel in tijd als financieel. De kennis en expertise die hierin zit is van onschatbare waarde. Om dit traject volledig 1-op-1 te doen, betaal je ongeveer het dubbele.

Stel dat je gaat voor de All-in formule, dan betaal je 20 euro per week. Dit bedrag geef je al snel uit aan snoep, kant-en-klare maaltijden, dieetproducten, fitnessabonnementen waar je uiteindelijk niets mee doet, ... Kortom, allemaal dingen die je verre van gelukkig maken.

Ook, medicijnen om te vermageren zoals Ozempic, Saxenda en Rybelsus kosten tussen de 100 en 250 euro per maand. En je hangt eraan vast voor een veel langere periode, tenzij je ook werkt aan échte gedragsverandering en mindset, exact hetgeen je doet in dit belegeidingstraject.

Denk aan hoe je levenskwaliteit erop vooruit zal gaan, dat is onbetaalbaar. 

Hoe zal je leven er pakweg over een jaar uitzien als je het doet versus als je het niet doet?

Hoeveel % van je leven wordt bepaald door eten? Hoe lang wil jij het nog je leven laten bepalen?

Hoe lang wil je nog ongelukkig blijven met jezelf?

Wat is het jou waard om te stoppen met overeten, je zorgen maken, stress ervaren rond eten en je lichaam?

Weet dat er ook een jaarlijkse terugbetaling is van je mutualiteit.

Veelgestelde vragen

Kan ik toegang krijgen tot het Effortless Bites platform zonder de individuele opvolging of groepsessies?

Nee, dat is niet mogelijk. De individuele opvolging verhoogt de kans dat dit traject voor jou succesvol wordt. Ook de groepssessies zijn een grote meerwaarde en maakt de kans op slagen groter. Dit is allebei aangetoond en vanuit mijn ervaring kan ik dit alleen maar bevestigen. Om die reden bied ik geen optie aan om de twee op te splitsen. Uiteraard kan je ervoor kiezen om de sessies niet in te plannen of niet bij te wonen. In dat geval verlies je deze sessies en blijft de prijs hetzelfde.

Kan ik modules apart aankopen?

Als je modules apart wil aankopen, neem dan even contact op dan bekijken we samen wat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie, noden en doel.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn tijdens een groepssessie?

Het wordt natuurlijk sterk aanbevolen om live aanwezig te zijn tijdens de groepssessies. Al kan het altijd gebeuren dat je niet aanwezig kan zijn. Geen zorgen, de sessies worden steeds opgenomen en je ontvangt de dag nadien een replay. 

Wanneer vinden de individuele opvolgsessies plaats?

Maandelijks volg ik jou op in een individuele sessie. Deze kan je inplannen via een online kalender die ter beschikking wordt gesteld.

Wanneer vinden de groepssessies plaats?

Elke maand kan je deelnemen aan een groepssessie. De groepssessies zijn steeds 's avonds. De data waarop ze plaatsvinden worden op voorhand gecommuniceerd.

Gaan de individuele opvolgsessies en de groepssessies online of fysiek door?

De groepssessies gaan online door. 

De individuele opvolgsessies gaan standaard online door, maar het is ook mogelijk om naar de praktijk (in Geel) te komen. Je kan altijd aangeven wat jouw voorkeur heeft.

Hoeveel tijd heb ik nodig om het traject te doorlopen?

De All-in formule met 5 modules duurt doorgaans 1,5 jaar, met opdrachten oefenen en de verandering in mindset en gewoonten. 

Je doorloopt elke module aan de hand van video’s met bijbehorende oefeningen en opdrachten. Elke video duurt gemiddeld een half uur. Het is aanbevolen om 1 video om de 1 à 2 weken te bekijken. Afhankelijk van je tempo heb je gemiddeld 3 maanden nodig om 1 module met bijbehorende opdrachten te doorlopen. 

 

Aan welk tempo moet ik het traject doorlopen?

Dat kies je helemaal zelf. Het tempo = jouw tempo. Zie het anderzijds ook niet als iets dat je erbij moet nemen, tussen alle andere to do's, want dan zal je er hoe dan ook minder uithalen en dat zou jammer zijn. Als je echt wil veranderen is het belangrijk dat je het ter harte neemt. Ook al is dat met kleine stapjes. Er elke week een kleine beetje tijd voor vrijmaken maakt in the end een groter verschil dan elke maand een paar uur ermee bezig zijn.

Ik heb nog een andere vraag

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug op deze pagina, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Dat doe je via de contactformulier op de website. Ik help je heel graag verder.

bottom of page