top of page

Individuele begeleiding

Bij gezondheidspraktijk JIJ combineren we degelijk voedingsadvies met kennis en expertise rond mindset en blijvende gedragsverandering. Deze geïntegreerde aanpak onderscheid ons, met goede resultaten tot gevolg.

Werkwijze

Bij Gezondheidspraktijk Jij gaan we alleen voor resultaten die behouden blijven op lange termijn. Om na verloop van tijd niet terug in oude, ongezonde patronen te vallen, is een goede begeleiding essentieel. Binnen een individueel traject pakken we niet enkel je voedingspatroon aan. We werken ook aan hetgeen ongezond eetgedrag in gang zet en in stand houdt. Je ondergaat een mindsetverandering waardoor oude patronen verdwijnen.

Wil je begeleid worden a.d.h.v. een methode die werkt? Dan kan je mij contacteren voor een eerste gesprek. Dat kan via onderstaande knop, via mail of telefonisch. Vermeld ook welke momenten in de dag je je kan vrijmaken voor een gesprek.

Elke begeleiding start met een intakegesprek. Dit is een verkennend gesprek van ongeveer 60 minuten waarin we ingaan op de zaken waar jij tegenaan loopt, jouw doelstellingen en verwachtingen. Op basis van dit gesprek kan ik al een inschatting maken van wat de belangrijkste werkdomeinen zullen zijn. Je krijgt ook al jouw eerste actiepunten mee. Doorheen de begeleiding sturen we bij naargelang jouw noden. De frequentie van opvolgmomenten hangt af van jouw progressie en de moeilijkheden die jij ervaart. Deze gesprekken worden in onderling overleg ingepland. 

 

Uiteraard heb jij steeds inspraak, jij zit aan het stuur, we doen dit samen. We streven ernaar dat het haalbaar is voor jou om tot een duurzaam resultaat te komen.

Diëtiste Lieselot Wouters

Maak van een gezonde levensstijl jouw tweede natuur door de juiste mindset!

Mogelijks weet je al wat gezonde voeding inhoudt, maar lukt het je niet om dit in de praktijk om te zetten. Onze bewezen aanpak helpt jou voorgoed naar een gezond evenwicht.

Specialisaties

✓ vermageren (vetverlies)

✓ bijkomen (spieropbouw)

✓ gezonde levensstijl

✓ emo-eten en stress-eten

✓ eetbuien

✓ eetstoornissen

✓ sportvoeding
✓ allergieën en intoleranties

✓ kinderen, moeilijke etertjes

Koppel op de vlucht

Je sportprestaties verbeteren of je lichaamssamenstelling veranderen?

Bij ons geen one-size-fits-all aanpak, maar onderbouwde expertise op maat!

Tarieven

Intakegesprek 60'

95 euro

Opvolggesprek 30'

40 euro

Sportvoedingsschema

125 euro

Bij de meeste mutualiteiten is er een tussenkomst voor dieetadvies bij een erkend diëtist. Informeer hiervoor bij de mutualiteit waarbij je aangesloten bent.

Toen ik aan een vriendin vertelde dat ik gewicht wilde verliezen, gaf ze mij Lieselot haar naam door. Hiermee gaf ze me het grootste cadeau ooit. De begeleiding bij Lieselot heeft echt mijn leven veranderd. Zonder haar methode zou ik nooit op zo een duurzame manier gewicht kunnen verliezen. Ik voel me echt gelukkig!

Lotte - 26 jaar

bottom of page