top of page

Individuele begeleiding

Bij gezondheidspraktijk JIJ combineren we degelijk voedingsadvies met kennis en ervaring rond mindset en blijvende gedragsverandering. Deze geïntegreerde aanpak onderscheid ons, met goede resultaten tot gevolg.

Werkwijze

Als je wil werken aan jouw eetgewoonten onder individuele begeleiding, dan kan je mij contacteren voor een eerste gesprek. Dat kan via onderstaande knop, via mail of telefonisch. Vermeld ook al even welke momenten in de dag jij jou kan vrijmaken voor een gesprek.

Elke begeleiding start met een intakegesprek. Dit is een verkennend gesprek van ongeveer 60 minuten waarin we ingaan op de dingen waar jij tegenaan loopt, jouw doelstellingen en verwachtingen. Op basis van dit gesprek kan ik al een inschatting maken waar de focus zal liggen en waaraan we zullen werken. Doorheen de begeleiding wordt dit bijgestuurd naargelang jouw noden. Uiteraard heb jij steeds inspraak, jij zit aan het stuur, we doen dit samen. We streven ernaar dat het haalbaar is voor jou om tot een duurzaam resultaat te komen.

In het eerste gesprek bepalen we samen de eerste actiepunten.

In opvolggesprekken bespreken we jouw vooruitgang waaraan we samen nieuwe actiepunten koppelen. De frequentie van opvolgmomenten hangt af van jouw progressie en de moeilijkheden die jij ervaart. Deze gesprekken worden in onderling overleg ingepland.

Diëtiste Lieselot Wouters

Maak van een gezonde levensstijl jouw tweede natuur door de juiste mindset!

Mogelijks weet je al wat gezonde voeding inhoudt, maar lukt het je niet om dit in de praktijk om te zetten. Onze bewezen aanpak helpt jou voorgoed naar een gezond evenwicht.

Specialisaties

✓ vermageren (vetverlies)

✓ bijkomen (spieropbouw)

✓ gezonde levensstijl

✓ emo-eten en stress-eten

✓ eetbuien

✓ eetstoornissen

✓ sportvoeding
✓ allergieën en intoleranties

✓ kinderen, moeilijke etertjes

Koppel op de vlucht

Je sportprestaties verbeteren of je lichaamssamenstelling veranderen?

Bij ons geen one-size-fits-all aanpak, maar onderbouwde expertise op maat!

Tarieven

Intakegesprek 60'

75 euro

Opvolggesprek 30'

35 euro

Sportvoedingsschema

95 euro

Bij de meeste mutualiteiten is er een tussenkomst voor dieetadvies bij een erkend diëtist. Informeer hiervoor bij de mutualiteit waarbij je aangesloten bent.

Toen ik aan een vriendin vertelde dat ik gewicht wilde verliezen, gaf ze mij Lieselot haar naam door. Hiermee gaf ze me het grootste cadeau ooit. De begeleiding bij Lieselot heeft echt mijn leven veranderd. Zonder haar methode zou ik nooit op zo een duurzame manier gewicht kunnen verliezen. Ik voel me echt gelukkig!

Lotte - 26 jaar

bottom of page